0
SMART Akademi i Borås,

Skaraborgsvägen 3A,
vån 2B, Simonsland,
Fashion Center
506 30 Borås,
Sweden
Tel:073 690 76 56
Email: info@smartakademi.se 

SMART Akademis efter-skolan-klubb:

SMART Akademi håller just nu på att bli väldigt populärt i Sverige. Om du mot förmodan fortfarande inte har SMART Akademi på din skola och skulle vilja veta mer hur man startar en SMART Akademi klubb på din skola så tveka inte på att ta kontakt med oss. Vi tar oss gärna tid till att göra ett besök på din skola när det passar dig så att vi kan diskutera vilka fördelar det finns med SMART Akademi.

 

 

SMART Akademi lärare:

Våra certifierade instruktörer gör gärna demonstrationer för intresserade av hur SMART Akademi skulle kunna fungera i just deras klass. Majoriteten av de skolor som idag använder sig av SMART Akademis programm för huvudräkning och hjärnutveckling gör så utanför den ordinarie lärotiden för att inte störa läroplanen för mycket. Det ger även deltagarna i programmet möjligheten att utveckla sin mentala förmåga ytterligare.

 

 

SMART Akademitävlingar:

framtiden så kommer det att införas rikstäckande tävlingar för deltagare i de olika programmen. Dessa tävlingar syftar till att ge deltagarna en chans att utvecklas och bevisa för sig själva hur mycket de kan. Dessa tävlingar stärker också självförtroendet och kan även bidra till den positiva bilden av er skolas framgångar.

Det finns även stora internationella tävlingar som hålls på en regelbunden basis i Spanien, Thailand, Japan, Malaysia och USA.

 

 

 

Lär Boråselever räkna på Japanska !

SMART Akademis metod har nu testats i skolan. En resultatrapport från projektet finns att beställa här.

Mon 27 May 2013 / Borås Tidning

Fill out my online form.